Sandalmedžio Eterinis Aliejus

7.00 Kaina su PVM

Sandalmedžio Eterinis Aliejus

7.00 Kaina su PVM

Sandalmedžių aliejus plačiai naudojamas parfumerijoje, kvepalų gamyboje. Aromaterapijoje laikomas vienas prabangiausių kvapų, kuris veikia atpalaiduojančiai, padeda sumažinti stresą bei įtampą, todėl rekomenduojamas SPA procedūroms, masažams.  Turi antiseptinių savybių, naudojamas esant sudirgusiai, suglebusiai odai. Maitina ir minkština, gali padėti atstatyti spindesį odoje ir plaukuose, todėl rekomenduojama kelis lašus įlašinti į šampūną bei kremą.

Inci: Oleum Amyris Balsamifera

Talpa: 12ml

Kilmės šalis: Indija

Dera su kitais eteriniais aliejais: Citrusų, Pelargonijų, Levandų, Prieskoniniais, Rožmedžių, Ylang-Ylang, Pačiulių.

Kategorija: .

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.